Vittnesmål

Den allra bästa hundfrisörskan du kan tänka dig. Mina två sötnosar, Lara och Emma, älskar att besöka Sabine. Det är alltid en upplevelse med vilken hängivenhet och kärlek hon tar hand om djuren. Kan varmt rekommenderas. Vi ser redan fram emot vårt nästa besök.

[ Gabriele Stadler ]

Mycket trevlig hundfrisör med god kunskap om grooming, därför fick jag mycket bra råd. Klippningen av vår Havaneser tik blev mycket bra. Vi kommer säkert att besöka denna salong igen snart.


[ Chris Mar ]

Det var första gången vi besökte Sabine's. Bella är en mycket orolig hund och tack vare Sabine, som agerade mycket känsligt, var det inte heller för stressigt för Bella. Tack så mycket, vi kommer gärna tillbaka igen.


[ Johanna Schmid ]

Jag kan bara varmt rekommendera vården på Hunde Beautyreich. Vården av Wuff och hans familj är TOP. Tack Sabine för ditt tålamod med min oroliga Louis 👍😍🐾😍😍😍.


[ Doris Preisinger ]

Min hund har varit hos henne för andra gången nu. När jag kommer med borsten morrar hon och springer iväg. Med Sabine är det tvärtom! Hon var så glad när vi kom till henne andra gången. Sabine tar sig mycket tid, ser till att hunden mår bra och arbetar mycket noggrant. Min hund tycker bäst om påsen med ost som hänger ovanför toalettbordet. Hon pekar också ut den till Sabine flera gånger när hon blir putsad :). Som tur är tar osten aldrig slut. Vi är mycket nöjda och kommer alltid gärna tillbaka!

[ Veronika Kühn ]

Det finns många hundfrisörer... men Sabine är helt enkelt ojämförbar! Om du letar efter en rättvis hundfrisör med mycket hjärta och en trevlig atmosfär för hundar och människor, är du på rätt plats hos Hundsalong Sabine! På Hundesalon feines Fell tar man sig tid och ägnar stor uppmärksamhet åt de trogna fyrbenta vännernas behov! Våra hundar älskar frisörbesöket där. Fru Berner gillar särskilt frisörbordet och vill inte lämna det eftersom det alltid finns goda kex där!


På tid tas och stor uppmärksamhet ägnas åt de trogna fyrbenta vännernas behov! Våra hundar älskar frisörbesöket där. Fru Berner gillar särskilt frisörbordet och vill inte lämna det eftersom det alltid finns goda kex där! Även Hovawart-honan med förflutet, som tidigare var mycket rädd för att bli borstad, lämnar regelbundet salongen, inte bara med en fantastisk frisyr utan också med ett nöjt ansikte och (förmodligen den största och mest ärliga komplimangen) hon vill alltid komma tillbaka.


Resultatet är helt enkelt fantastiskt - ren, glänsande och fluffig päls OCH glada hund- och människonäsor! Toppkompetens kombinerat med hjärta, passion och empati, i ett fläckfritt Salongen - det kan inte bli bättre! Vi kommer gärna tillbaka!

[ Michaela Bauer ]