Om mig


Hallå där! Jag heter Sabine Tanzer och vi har något gemensamt - Vi älskar våra fyrbenta vänner!

Jag föddes i Wien/Österrike 1973 och har tillbringat hela mitt liv med hundar. Jag blev en hundmänniska eftersom min mamma lät mig växa upp med hundar och hästar från födseln.


Från en Great Dane till en Airedale Terrier till en Giant Schnauzer, många rashundar, men också många hundar från djurskyddsorganisationer har följt mig genom mitt liv. Varje hund förtjänar en varm plats nära sin ägare och professionell vård när det gäller pälsvård och hälsovård.Jag uppfyllde min önskan att arbeta som egen företagare som groomer 2017 och avslutade denna utbildning i Wien. Det är verkligen mycket viktigt att känna till de olika typerna av pälsar och deras groomingbehov. Dessutom är det ett grundläggande krav att känna till hundarnas anatomi.

Efter att framgångsrikt ha drivit min salong i Österrike tog vi äventyret och flyttade till den vackra naturen i Sverige. Här har vi nu en liten gård och jag kan till och med hålla mina egna höns.Jag älskar mitt jobb och jag är väldigt glad över att återigen kunna räkna många glada hundar och nöjda hundägare bland mina kunder.Jag ser fram emot att få träffa er alla!

Sabine

Milstolpar

2015

På grund av privata omständigheter bestämde jag mig för att leva mitt liv så mycket som möjligt på det sätt jag vill och ändra mitt yrkesliv. Jag blev ambulanssjukvårdare för att kunna hjälpa till i mitt land på min fritid och därefter .....

2017

Jag började min utbildning som hundskötare. Detta skulle bli mitt huvudyrke och i dag vet jag att det var det bästa beslutet jag någonsin fattat, näst efter att ha blivit sjukvårdare.2020

I slutet av året kom vi till Sverige. Vi ville också ha det här äventyret, som vi hade drömt om.

2023

I mars 2023 kunde jag äntligen öppna min älskade "Salongen" 2.0 i Ljungby och jag är väldigt glad över hur vacker salongen har blivit. 


Ett liv utan hund är möjligt, men meningslöst!